Dăncilă, despre presupusa promisiune făcută lui Tăriceanu: Am avut o discuție. Este greu de acceptat!

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă a vorbit despre discuţia pe care a avut-o cu Călin Popescu Tăriceanu vizavi de ieşirea ALDE de la guvernare, dar şi despre presupusa promisiune pe care aceasta i-ar fi făcut-o.

Promisiunea viza posibilitatea ca Tăriceanu să fie candidat comun, după 26 mai, iar premierul nu s-ar fi ţinut de promisiune.

"Nu i-am făgăduit asta! Am avut o discuţie cu domnul Tăriceanu referitoare la candidatura pentru prezidențiale din partea PSD. Am fost foarte sinceră şi i-am spus că decizia va fi în cadrul PSD. Vom vedea care este situaţia, dar de fiecare dată acest partid a mers cu candidatul propriu. După alegerile eurparlamentare la care am avut un scor mic, a fost greu să iei o decizie, să mergi cu un candidat din afara partidului. Partidul trebuie să se ridice să ajunge la scorul pe care l-a avut. Nu cred că organizaţiile din teritoriu s-ar fi organizat foarte bine dacă aveam un candidat din afara partidului.

Am discutat cu domnul Tăriceanu acest lucru. Am supus la vot în CEx dacă să mergem cu un candidat din afară sau din interiorul partidului. A fost o singură abţinere, în rest toţi colegii din teritoriu au susţinut un candidat din interiorul partidului, având în vedere că rezultatul de la alegerile prezidenţiale va influenţa alegerile locale şi parlamentare. Am discutat cu domnul Tăriceanu acest lucru. I-am propus să mergem pe liste comune. Poate înţelegeam dorinţa sa de a candida pentru prezidenţiale dacă pleca de la PSD şi candida din partea ALDE. Este greu de acceptat că ai plecat de lângă PSD şi ai mers cu un candidat independent" , a declarat Viorica Dăncilă în emisiunea "Gândurile lui Cristoiu", transmisă online de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel