De Ce a plâns Mihai Gâdea. "Pur și simplu mi-au dat lacrimile"

Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" a mărturisit că i-au dat lacrimile într-un moment emoționant. 

"Este unul dintre cele mai fericite momente ale vieţii mele. Pur şi simplu mi-au dat lacrimile când am văzut o sală plină de oameni, din peste 50 de ţări, dintre cei mai buni, din elita mondială a presei, a televiziunilor, care au aplaudat la scenă deschisă Antena 3", a spus Mihai Gâdea, la Antena 3. 

VEZI și: Antena 3, șapte medalii la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014

Realizatorul a adăugat: "Nu am cuvinte să descriu bucuria momentului în care am aflat că 3 medalii de aur au fost oferite postului nostru de televiziune şi producţiilor noastre(..). Petrică (băiatul care a fost înfiat dintr-un lagăr al groazei şi care s-a întors după 16 ani să-şi vadă familia-n.red.) a fost extrem de emoţionat şi extrem de fericit. În momentul în care cei din sală au înţeles firul poveştii şi Petrică a urcat pe scenă, am văzut lacrimi în ochi şi oameni care s-au ridicat în picioare şi au aplaudat".

VEZI și: Gâdea, uimit de ce-a pățit în America

Mihai Gâdea a mai spus: "La categoria Biografie, materialul cu Petrică(Lungul drum spre casă- n.red) a bătut documentarul despre Nelson Mandela, care a luat medalia de argint(...). Am fost foarte mândru că Antena 3 nu a fost reprezentată doar Antena 3 şi atât. De fiecare dată s-a prezentat Antena 3 România". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel