De ce a murit Cristina Țopescu. Vladimir Beliș, fost director INML: Poate fi una din cauze...

Vladimir Beliș, fost director INML, a vorbit despre posibilele cauze ale morții Cristinei Țopescu. 

"Facem câteva presupuneri legate de informaţiile pe care le am din media. În raportul de autopsie despre care se vorbeşte, se spun câteva aspecte legate de cauza morţii care se poate presupune că ar fi pe mai multe direcţii. (...) O direcţie ce poate fi luată în seamă este aceea legată de o eventuală criză cardiacă, un infarct miocardic. Acesta ar putea fi susţinut şi din discuţia telefonică pe care a avut-o cu o persoană, în care reclama o insuficiență respiratorie şi o stare de anxietate pe care ea a numit-o atac de panică. Aceste semne pot sugera un posibil infarct miocardic.

Pentru a fi probat că acest motiv ar sta la baza cauzei morţii sale, trebuie făcut examenul microscropic. Dată fiind starea de degradare în care se afla corpul, este greu să pui diagnosticul de infarct, dacă nu chiar imposibil, la autopsie, prim examen macroscopic. Acest infarct poate fi diagnosticat prin examen microscopic, care are o durată de 2-3 săptămâni până la obţinerea rezultatului", a afirmat Vladimir Beliș, fost director al INML, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

O altă variantă

"Ar mai fi o variantă care este mai puţin probabilă, dat fiind faptul că lipseau unele semne neurologice, dar o spun ca posbilitate, şi anume un accident vascular cerebral, unul hemoragic, care putea fi văzut la autopsie, chiar dacă corpul se afla într-o stare de degradare. Cel ischemic nu putea fi văzut la autopsie în acest caz. Aşadar, o altă variantă a cauzei morţii ar fi un accident vascular de tip ischemic”, a mai spus Vladimir Beliș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel