DCNews participă la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Transmisie live, de la ora 19

19 noi 2019 / 14:39
Iohannis
Iohannis

Klaus Iohannis a refuzat o dezbatere cu contracandidatul sau la președinția României, dar va răspunde întrebărilor unor jurnaliști și politologi, selectați de stafful său de campanie.

Dezbaterea, găzduită de Școala Națională de Studii Politico-Administrative, are loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, marți, de la ora 19.

Timp de două ore, președintele Iohannis va răspunde întrebărilor a nouă jurnaliști și formatori de opinie. Cei nouă care îi vor pune întrebări lui Klaus Iohannis sunt: Moise Guran ( Europa FM), Radu Tudor (Antena 3), Ion M. Ioniță (Adevărul/Historia), Cristina Șincai (România TV), Silviu Mănăstire (B1 TV), Clarice Dinu (HotNews.ro), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV) și Cristian Pârvulescu (SNSPA).


Unele instituții media au refuzat participarea, pe motiv că nu au fost selectați să pună întrebări și jurnaliști din redacțiile respective. Crișan Rudolf Andreescu a fost invitat, din partea DCNews, să asiste la dezbatere.

DCNews consideră că la Biblioteca Universitară are loc un eveniment important al campaniei electorale, iar mass-media trebuie să acopere în cât mai mare măsură alegerile prezidențiale, demers vital într-o societate democratică.

De aceea, Crișan Andreescu, un jurnalist reputat, cu mare experiență, invitat la dezbatere, va relata pentru DCNews din Aula Bibliotecii Centrale Universitare. Transmisia începe la ora 19, live pe DCNews.