David Ferrer îi ia locul lui Albert Costa ca director al turneului ATP de la Barcelona

Tenismanul David Ferrer, care s-a retras din activitate în luna mai, cu prilejul turneului de la Madrid, a fost numit director al turneului ATP de la Barcelona, unde îl va înlocui pe Albert Costa, ce ocupa acest post de 11 ani, relatează agenţia EFE.

Ferrer, fost nr. 3 mondial şi finalist la Roland Garros, a declarat: Asumarea direcţiei sportive a turneului Barcelona Open Banc Sabadell este o realizare inimaginabilă cu ani în urmă şi o provocare interesantă în viaţa mea de sportiv şi de iubitor al tenisului. Rolul meu presupune o dublă provocare, să dau continuitate şi să ducem mai departe moştenirea profesională lăsată de prietenul meu Albert Costa.

Albert Costa a renunţat la post pentru a se concentra asupra organizării de către grupul Kosmos al noului format al Cupei Davis.

Ca jucător, Ferrer a jucat de 15 ori la Barcelona şi a atins de patru ori finala, fiind învins de fiecare dată de Rafael Nadal, care numără 11 succese. Ilie Năstase figurează de asemenea în palmaresul de la Barcelona cu victoriile din 1973 şi 1974.

Preşedintele Real Club Tenis Barcelona, Jordi Cambra, s-a arătat convins că David Ferrer va şti cum să preia ştafeta de la Albert Costa şi să facă, dacă este posibil, un turneu mai bun pentru public, jucători şi parteneri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel