Urmărește emisiunea live


David Cameron, premier BREXIT, s-a angajat. Unde lucrează

Premierul britanic, David Cameron, îndeamnă  britanicii să voteze rămânerea în Uniunea Europeană
Premierul britanic, David Cameron, îndeamnă britanicii să voteze rămânerea în Uniunea Europeană

Cameron s-a angajat în privat. Fostul premier britanic David Cameron s-a angajat la First Data Corporation, a anunțat corporația americană.

Este primul loc de muncă în sectorul privat pentru Cameron, după demisia sa în urma referendumului prin care s-a decis retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, menționează Reuters. Între timp, el a ocupat ca voluntar mai multe funcții neplătite, printre care cel al organizației caritabile Alzheimer din țara sa. Ca și predecesorul său Tony Blair și prin intermediul aceleiași firme, David Cameron a ținut și discursuri plătite, scrie Agerpres.

La sfârșitul mandatelor în fruntea guvernului, și alți politiceni britanici de rang înalt s-au orientat către sectorul financiar, reamintește Reuters. Blair s-a angajat la banca JP Morgan, iar Gordon Brown — și el fost prim-ministru — la firma de management al investițiilor PIMCO.

First Data gestionează tranzacțiile cu carduri de credit și de debit pentru circa șase milioane de comercianți din întreaga lume, iar fostul prim-ministru va contrinbui la consolidarea bazei de clienți de pe piețele cheie și la promovarea expansiunii în alte regiuni ale lumii. "Experiența și sfaturile lui David Cameron sale vor fi inestimabile", a declarat Frank Bisignano, președinte și director general al corporației, care nu a dezvăluit cu cât vor fi plătite aceste servicii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel