DAVID BENAVIDEZ vs RONALD GAVRIL septembrie REZULTAT

DAVID BENAVIDEZ vs RONALD GAVRIL septembrie REZULTAT. Meciul anului are loc pe 8 septembrie! Ronald Gavril se bate pentru titlul mondial de box WBC cu David Benavidez. Rezultatul îl veți afla pe WWW.DCNEWS.RO. Românii vor putea vedea meciul conform fusului orar la ora 07:00, în dimineața zilei de 9 septembrie.

DAVID BENAVIDEZ vs RONALD GAVRIL septembrie REZULTAT.  David Benavidez l-a înfrânt pe Ronald Gavril după 12 runde. Un arbitru l-a văzut câștigător pe Ronald Gavril, cu 116-111, dar ceilalți doi l-au văzut pe David Benavidez, cu 117-111, respectiv 116-111. Gavril l-a trimis pe Benavidez la podea, dar decizia a fost a arbitrilor. 

Vezi mai mult AICI


Ronald Gavril (18 victorii, 1 înfrângere) și David Benavidez (18 victorii, nicio înfrângere) se vor înfrunta vineri, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală programată la Hard Rock Hotel & Casino din Las Vegas.

DAVID BENAVIDEZ vs RONALD GAVRIL septembrie REZULTAT. Boxerul român a spus că trebuie să facă totul pentru a pleca după meciul cu David Benavidez cu centura de campion mondial WBC la categoria supermijlocie.

DAVID BENAVIDEZ vs RONALD GAVRIL septembrie REZULTAT. Mă simt foarte bine și sunt foarte mulțumit de cum a decurs totul în timpul cantonamentului. Este o oportunitate pentru care am muncit foarte mult și cu siguranță nu o voi lăsa să-mi scape. Știu că totul trebuie să fie la sută la sută în noaptea meciului și mă forțez să fiu gata să fac totul ca să plec cu centura de campion, a afirmat Ronald Gavril.

DAVID BENAVIDEZ vs RONALD GAVRIL septembrie REZULTAT. Ronald Gavril a vorbit și despre adversarul său de vineri: David Benavidez este un tip puternic, care are multă susținere, dar nu voi lăsa nimic care să mă distragă de la pregătire. Eu și antrenorul meu vom avea o tactică foarte bună pentru el. Știu că vrea să fie activ și să mă sufoce, dar îi vom arăta toate părțile boxului meu.

DAVID BENAVIDEZ vs RONALD GAVRIL septembrie REZULTAT. Ronald Gavril (31 ani), care a boxat șase ani la amatori, este antrenat de Eddie Mustafa Muhammad (65 ani), fost campion mondial WBA la semigrea, retras din activitate în 1988, cu un palmares de 50 de victorii (39 KO), 8 înfrângeri și un meci egal.

DAVID BENAVIDEZ vs RONALD GAVRIL septembrie REZULTAT. Pe de altă parte, David Benavidez a spus că Ronald Gavril, cu care va lupta vineri pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, are un stil potrivit pentru ca el să își demonstreze calitățile.

DAVID BENAVIDEZ vs RONALD GAVRIL septembrie REZULTAT. "Simt că Ronald Gavril are un stil potrivit pentru ca să-mi demonstrez calitățile, cum am făcut-o cu Rogelio Medina. Ca parteneri de sparring am avut și bătăuși și boxeri. Orice stil va boxa în acea noapte, voi fi pregătit pentru el, a zis Benavidez.

DAVID BENAVIDEZ vs RONALD GAVRIL septembrie REZULTAT. Nu uitați! Românul Ronald Gavril are o șansă istorică în meciul cu David Benavidez. Rezultatul înfruntării îl veți afla pe WWW.DCNEWS.RO. Meciul dintre Ronald Gavril și David Benavidez are loc, conform fusului orar, la ora 07:00, în dimineața zilei de 9 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel