Daum, săgeți către Reghecampf: Poate el s-ar fi așteptat

Christoph Daum, selecționerul României, a trimis săgeți către antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf menționând ”poate” că acesta a refuzat inițial întâlnirea cu el din cauza faptului că ”a fost dezamăgit” deoarece nu a fost ales el selecționerul naționalei.

Selecţionerul a încercat să se întâlnească cu antrenorul Stelei şi la scurt timp după începerea mandatului, însă atunci întrevederea nu a mai avut loc, și astfel s-a iscat un conflict între Reghecampf și FRF (Federația Română de Fotbal), în condițiile în care antrenorul Stelei a fost singurul antrenor din România care a refuzat întâlnirea cu tehnicianul neamț.

"E posibil să fi fost dezamăgit pentru că nu a fost numit el selecţioner. Să nu facem prea mult caz pe asta. Poate el s-a aşteptat să fie antrenorul naţionelei României, poate a fost puţin afectat din cauza aceasta şi poate chiar dezamăgit", a declarat Daum, citat de Dolce Sport.

În cele din urmă cei doi tehnicieni s-a întâlnit la finalul partidei amicale dintre Steaua și Vardar Skopje (1-0) care a avut loc în Antalya în cursul zilei de ieri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel