Darren Cahill plusează după ce Halep a anunţat donaţii pentru Australia. Ce va face când se enervează sportiva

Darren Cahill se alătură și el sportivilor care vor să doneze bani pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. 

Antrenorul Simonei Halep i-a făcut "jocul" elevei sale și va dona și el câte 50 de dolari ori de câte ori fostul lider mondial își va pierde cumpătul în timpul meciurilor. Ideea Simonei Halep a fost una inedită. Ea nu a mers pe sugestia tenismenului australian Nick Kyrgios, care a ales să doneze câte 100 de dolari australieni pentru fiecare as pe care îl reușește la turneele ATP Cup, Perth și Sydney.

Jucătoarea din Constanța va proceda altfel

"Ei bine, știți că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, știți că nu dau mulți ași ???? Așa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta... de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari. În acest fel o să strâng mult mai mulți bani", a scris Simona Halep, pe contul ei de Twitter.

Darren Cahill s-a alăturat și el Simonei Halep. "Bine jucat, Simona Halep. O să donez și eu câte 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă a Simonei. Așadar, pentru prima dată voi spune: "Fă-o". Gândurile noastre merg către toți pompierii, voluntarii, echipajele de intervenţie, animalele din sălbăticie și către toate famiile afectate de incendii", a fost răspunsul antrenorului, pe contul lui de Twitter, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel