Urmărește emisiunea live


Darren Cahill, mărturisiri despre Halep: ”Din acest motiv a ajuns lider”

Antrenorul Simonei Halep a dezvăluit plusul tenismenei în anul în care constănţeanca a ajuns numărul 1 mondial. Darren Cahill susţine că a ajutat-o pe Simona să găsească soluţii în momentele de criză.

Darren Cahill (52 ani) este antrenorul care a rezistat cel mai mult timp în loja Simonei Halep de la ascensiunea acesteia în clasamentul WTA, scrie Prosport. Cei doi au început colaborarea în 2015, iar primul turneu în care Darren i-a fost, oficial, antrenor cu normă întreagă româncei, i-a adus şi un titlu important constănţencei - la Indian Wells.

Australianul a explicat ce s-a schimbat în jocul Simonei: "De multe ori o vedeam jucând şi nu îşi simţea jocul, aşa că ceda destul de rapid. Anul ăsta a fost capabilă să tragă aer adânc în piept, să se organizeze, să găsească o nouă strategie şi să găsească o cale spre victorie.

Asta este cel mai important. Să te lupţi din greu, să ştii că meciul nu e pierdut până nu se joacă ultimul punct. Din acest motiv a şi terminat pe primul loc", a declarat Cahill pentru Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel