Darren Cahill alături de Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep și Darren Cahill - foto: simonahalep - Instagram
Simona Halep și Darren Cahill - foto: simonahalep - Instagram

Simona Halep a avut parte de o surpriză placută la Wimbledon, unde a fost vizitată de fostul ei antrenor Darren Cahill.

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a venit la Londra pentru a se întâlni cu campioana noastră, despre care a spus că, în acest moment, este bine pregătită să ajungă în ultima faza a turneului Wimbledon 2019 și, de ce nu, chiar să-l câștige:

"Am asistat în calitate de prieten, e bine să o revăd la antrenamente. Am profitat de faptul că e weekend. În timpul săptămânii, e mai greu cu programul pe care îl am la ESPN şi nu prea am multe momente libere în care să pot veni să o văd.

Simo arată foarte multă încredere în forţele sale, loveşte bine mingile, are un joc solid, deci va fi foarte greu de învins. Simona Halep este o profesionistă 100% şi mereu va încerca să fie mai bună, indiferent că este lider mondial sau pe locul 7 WTA. Ea mereu intră pe teren să dea tot ce are mai bun. Aşa este construită. În plus, este pe mâini foarte bune. Are lângă ea un tip grozav care o ajută, Daniel Dobre. Eu am lucrat cu el o perioadă lungă de timp, alături de Simona, o persoană care simte jocul extraordinar de bine, o cunoaşte pe Simona foarte bine, aspect ce este extrem de important.

Simona se poate bate la trofeu în orice turneu pe care-l joacă. Deci da, am încredere totală că poate cuceri şi Wimbledonul!", a declarat Darren Cahill pentru fanatik.ro.

Simona Halep a postat o poză pe Instagram alături de Cahiil, care a primit mii de like-uri, iar o fană de-a sa, daisy_day26, a scris imediat: ”Best team in the world!” (Cea mai bună echipă din lume). Simo joacă astăzi, după ora 17.00, cu revelația acestui turneu, Cori Gauff.

Citește și:

Simona Halep - Cori Gauff la Wimbledon: marea provocare. Analiză New York Times. Ce şanse are Simo să joace finala

Simona Halep - Victoria Azarenka VIDEO - LIVE text la Wimbledon | Rezultat în turul trei al turneului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel