Darius Vâlcov, păstrat în GUVERN. Ludovic Orban a răbufnit

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu-l abandonează pe Darius Vâlcov până la decizia definitivă a instanței. 

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a fost condamnat la opt ani de închisoare, de ÎCCJ, în primă instanță. ”Nu am abandonat nicoiodată un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil. Când vom avea o decizie definitivă, vom lua măsuri. Răspunsul se înţelege. Fiecare cetăţean are dreptul la prezumţia de nevinovăţie până la sentinţa definitivă” a afirmat Viorica Dăncilă. 

Întrebat despre păstrarea lui Darius Vâlcov în Guvern, Ludovic Orban, președintele PNL, a răspuns: ”Asta arată nesimțirea partidului de guvernământ și lipsa de respect față de ce înseamnă puterea judecătorească și criteriile de integritate care trebuie să stea la baza vieții publice din România”

[citeste si]

Acuzațiile la adresa lui Darius Vâlcov

Vâlcov a fost trimis în judecată, în mai 2015, pentru trafic de influenţă, spălare de bani, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale, în formă continuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel