Mutare ȘOC pe piața media. ANTENA 1 dă lovitura de grație PRO TV-ului

Antena 1 face o mutare șoc pe piața media și dă lovitura de grație Pro Tv-ului, achiziționând formatul ”Dansez pentru tine”.

Conform Pagina de Media, ANTENA 1 a achiziţionat formatul "Dancing with the stars", licenţiat deja în 51de ţări de pe 6 continente. Show-ul va fi difuzat de Antena 1 din această toamnă, urmând să fie produs de Mona Segall şi echipa ei.

Până de curând ”Dansez pentru tine” a fost difuzat de PRO TV, fiind lider de audiență la fiecare ediție.

Formatul aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care se duelează prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia lor fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori.

VEZI ȘI: PRO TV mai primește o lovitură. Au plecat

Valul de plecări din trustul PRO TV pare de nestăvilit. Venirea Monei Segall la Antena 1 se pare că a determinat ca foștii colaboratori ai acesteia să o urmeze.

Baletul Edi Stancu s-a mutat cu totul de la Pro TV la Antena 1, după cum a confirmat dansatorul pentru Paginademedia.ro. Ce pregătește acum? "Deocamdată avem proiecte de vară", a declarat dansatorul.

După plecarea Monei Segall din Pro TV, întreaga trupă de dans a lui Edi Stancu a trecut la Antena 1. "Da, am rămas cu Mona Segall", a confirmat Edi Stancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel