Daniela Tontsch, aluzie la Guvern: Cele mai înfricoșătoare cuvinte

Daniela Tontsch
Daniela Tontsch

Daniela Tontsch, președinta CNDR (Consiliul Național al Dizabilității din România), a postat, pe pagina de Facebook, două mesaje amuzante, unul dintre ele făcând aluzie la Guvernul României.

,,Iată cele mai înfricoșătoare cuvinte din limba engleză: suntem de la Guvern și am venit să vă ajutăm! – Ronald Reagan", este prima postare a președintei CNDR, urmată de un alt doilea mesaj: "În viață sunt două cuvinte care deschid multe uși: trage și impinge".

Daniela Tontsch, acuzată că sustrage bani

Vă reamintim că, în luna octombrie 2018, pe adresa redacției Dc News am primit o plângere de la Marius Ușurelu, fost secretat asistent CNDR, adresată președintei Consiliului Național al Dizabilității din România, Daniela Tontsch. Acesta acuză platforma socială făcută în mod special pentru Tontsch, ca să se sustragă bani și să profite de anumite privilegii. Totodată, Marius Ușurelu declară că a fost amenințat și obligat să-și dea demisia.

VEZI ȘI Daniela Tontsch, mesajul zilei pe Facebook: Klaus aprinde lumina

Mai jos redăm o parte din acuzațiile lui Marius Ușurelu:

„De 3 ani de zile încerc să o înțeleg pe Daniela Tontsch care a fost scopul ei la CNDR? de ce spun acest lucru pentru că de când a venit a distrus toată munca făcută în echipă, PLATFORMA SOCIALĂ făcută în mod special pentru ea, să poată primi bani, și să poată ajuta CNDR în realizarea obiectivelor privind DREPTURILE PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI, din păcate această persoană nu a știut decât să se plimbe să mănânce să profite de PRIVILEGI și să se plângă mereu că nu are bani și că ea trebuie ajutată fără să se mai gândească și la alte persoane atât de lovite de soartă. Am fost amenințat de către mulți oameni din INSTITUȚIILE STATULUI și de către DANIELA TONTSCH că e mai bine să nu mai vorbesc (...) Și că e mai bine să îmi dau DEMISIA că incomodez mult oamenii prin prezența mea."

Contactată de Dc News, Daniela Tontsch a negat toate acuzațiile, despre care a afirmat că sunt informații calomnioase și eronate.

CITEȘTE ȘI CNDR. Daniela Tontsch, acuzații grave: Sunt informații calomnioase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel