EXCLUSIV  Daniela Simulescu, astrolog: De aici nevoia de a susține cauzele în opoziție cu ceilalți români

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Evenimentele din ultimele zile au rolul de a ne trezi la realitate, susține astrologul Daniela Simulescu, precizând totodată că relațiile României cu străinătatea vor fi din ce în ce mai importante.

Încă din luna martie, Daniela Simulescu spunea că tranzitele din vară vor aduce schimbări majore. Mergând pe firul trecutului, la începutul lunii ianuarie, preciza că, pe parcursul anului 2018, oamenii vor avea curajul să spună ce nu le convine, vor fi dornici să comenteze, dar și să protesteze. Ceea ce s-a și întâmplat, proteste având loc atât în București, cât și în alte orașe din țară. Zeci de mii de oameni au cerut demisia Guvernului, au scandat „Nu vă fie frică, românii se ridică", au suflat în vuvuzele şi au agitat steaguri. Au avut loc, însă, și incidente extrem de violente.

În acest context tensionat, am luat legătura cu Daniela Simulescu, care a atras atenția asupra unor aspecte extreme de importante. Încă de la început, precizăm că a lucrat cu harta Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, parafată în jurul prânzului la Alba-Iulia. „Sunt conștientă că pot fi alese multe alte date semnificative (24 ianuarie, 9 mai etc.), însă tranzitele importante din ultimele decenii au avut efecte în această hartă", a explicat Daniela Simulescu.

„Înainte de a vorbi despre următoarele tranzite în harta României, aș vrea să atrag atenția asupra unui aspect. Atunci când analizăm astrograma unei persoane, în jurul vârstei de 29 de ani, avem întoarcerea lui Saturn. Adică, planeta Saturn se întoarce în același grad ca la naștere. Saturn este considerat un profesor dur, înțelept, care vine să inspecteze dacă toată strădania ta a fost autentică, dacă ai respectat regulile, dacă nu ai exagerat, dacă nu te-ai abătut de la un drum asumat. Iar oamenii trec prin schimbări serioase, unele mai bune, altele mai nedorite la 29 de ani. Unele le deschid ochii și îi fac să își dea seama că nu au profitat pe deplin de șansele primite. Acum, dacă ne gândim la România născută în anul 1989, vom vedea că a ajuns la vârsta de 29 de ani. Saturn este în același loc și ne scoate la tablă să își dea seama dacă a meritat sacrificiul de la revoluție. Deci suntem într-un moment important, în care să ne decidem dacă alegerile noastre ca popor sunt cele potrivite, dacă am făcut tot ce puteam sau dacă ne-am culcat pe o ureche", a spus, pentru DC News, Daniela Simulescu, specificând că evenimentele din ultimele zile au rolul de a ne trezi la realitate, de a ne face să conștientizăm.

Retrogradarea lui Venus, rol important

„În al doilea rând, mă uit peste progresiile secundare (tehnică menită să arate puterea interioară a unui individ sau a unei țări). Luna progresată peste Jupiter natal ne dă curaj, îndrăzneală, încredere, dar face o opoziție cu Marte, de aici nevoia de a ne susține cauzele în opoziție, atenție, cu ceilalți români. Scindarea de care se tot povestește în presă este din ce în ce mai puternică, mai ales ca este pe axa Rac-Capricorn, adică între tradiție-evoluție. Pe urmă, vom urmări tranzitele planetelor în astrograma natală a României. Retrogradarea lui Venus, în perioada octombrie-noiembrie, va scoate la iveală multe lucruri ascunse legate de modul de gestionare a fondurilor sau de mușamalizare a unor acte de interes național", a precizat astrologul.

Relațiile cu străinătatea

Românii care muncesc şi trăiesc în străinătate s-au întors acasă, în aceste zile, mulți dintre ei participând la protestele față de actuala guvernare. „Străinătatea, reprezentată de diaspora sau de instituții importante, va trimite în continuare semnale puternice către justiția din România", a afirmat Daniela Simulescu.

Potorivit astrologului, Jupiter va intra în Săgetător în noiembrie și va sta aici până la sfârșitul anului viitor. „România este Săgetător, are Venus/Mercur/Nodul Nord (punctul destinului), casa guvernului în același semn. Jupiter nu suportă chestiunile ilegale, deci reprezentanții poporului vor trebui să aibă grijă la orice vor dezvolta. Jupiter te ajută să scapi de pedeapsă dacă ești nevinovat. Dar dacă îți susții nevinovăția, deși știi că nu este așa, statistic, Jupiter te pedepșește și mai rău. În mod normal, conjuncția lui Jupiter cu planetele enumerate, aduce schimbare, expansiune, împlinire, schimbare pozitivă. Cu siguranță, focusul va fi pe „îmbunătățirea" guvernului", a spus Daniela Simulescu, adăugând că „Jupiter este și planeta care oferă multe șanse, oportunități și expansiune. Dar are legătură și cu tot ce este peste granițe. Cu alte cuvinte, relațiile tării noastre cu străinătatea vor fi din ce în ce mai importante. Doar ne pregătim de președinția României la Consiliul Uniunii Europene".

„Lilith va face conjuncție cu ascendentul din Vărsător al României și va scoate la suprafață tot ce încercăm să ascundem ca popor. În plus, acest aspect ne va face să luăm anumite decizii la care nu ne-am fi gândit niciodată", a mai precizat astrologul.

O altă șansă, abia peste 29 de ani

„Toate aceste tranzite din perioada următoare pot aduce evoluție pentru un popor. Asta dacă avem conducători bine intenționați și corecți. Dacă nu este cazul și dacă nu conștientizăm importanța momentului, va trebui să mai așteptăm încă o întoarcere a lui Saturn, peste 29 de ani", a concluzionat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel