Daniela Crudu, desfigurată de iubit. Reacția Poliției: "S-a emis ordin de protecție pentru cinci zile"

Daniela Crudu
Daniela Crudu

Poliția Capitalei a reacționat după ce Daniela Crudu a fost desfigurată de iubit. Iată ce spun aceștia.

Reprezentanții IPJ Ilfov au fost întrebați dacă Daniela Crudu s-a răzgândit în ceea ce privește plângerea depusă împotriva agresorului, dar și cum s-a ajuns la emiterea unui ordin de restricție provizoriu.

"Până în acest moment nu a fost depusă o plângere din partea persoanei vătămate. Colegii mei s-au sesizat din oficiu sub aspectul instracțiunii de lovire sau alte violențe. În plus, colegii au vorbit cu persoana vătămată, au audiat-o și aceasta a completat un formular de risc. În urma formularului de risc, s-a emis acest ordin de protecție provizorie, valabil pentru cinci zile", a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvând al IPJ Ilfov, în direct la România TV.

Iubitul Danielei Crudu este croat. Cum a aflat că are ordin de restricție

"Cetățeanul, persoana bănuită de săvârșirea faptei este croat. Persoana a fost contactată telefonic, i s-a pus în vedere faptul că a fost emis acest ordin de protecție și că nu se poate apropia de victimă timp de cinci zile. Trebuie specificat că în cazul infracțiuniloe de lovire sau alte violențe, persoana vătămată are posibilitatea și trebuie, pentru ca urmărirea penală să decurgă normal, să depună o plângere. Plângerea se depune în termen de 90 de zile de la momentul în care victima ia la cunoștință de săvârșirea faptei. Faptul că ea nu a depus plângere până în acest moment nu este o problemă, poate să vină mâine, poate să vină zilele următoare. Dacă nu depune plângerea, noi nu putem să mergem mai departe, air cercetările se vor desfășura doar asupra faptei. Acestea sunt informațiile de care dispun în momentul de față. Cercetările continuă", a mai adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel