Daniel Zamfir, scuze Oanei Zamfir, după imaginile apărute astăzi: Sper din tot sufletul că dl Tăriceanu n-are nicio legătură cu asta!

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul ALDE Daniel Zamfir și-a exprimat public nemulțumirea cu privire la alianța electorală ALDE - Pro România, criticând apropierea de Victor Ponta. Ulterior, au apărut poze cu el, ce s-au vrut a fi compromițătoare, și vine cu explicații. 

”Deci cum asa? In plina suparare a unora pe mine ca vreau ca ALDE sa puna capat logodnei cu statul paralel pe persoana fizica Ponta, apar fotografii cu titlul "Zamfir intre Coldea si statul paralel", "Zamfir, la masa cu Coldea". Tare asta!

Baieti, tzeapa!

Pozele sunt de acum un an, de la Crans Montana, unde am fost invitat ca Presedinte al Comisiei Economice a Senatului Romaniei. Coldea este invitat la FIECARE forum Crans Montana. Asa ca daca ma duc si la urmatorul, pregatiti-va, mai fac un rand de poze cu Coldea! Intre mine, Coldea si statul paralel in poze, dupa cum vedeti, ce de lume: numai oficiali straini! Baieti, nu le-ati incadrat si voi sa para macar de la un restaurant? Se vede ditamai reuniunea oficiala? Fanioane pe masa tot? Daca zoomati nu se vede si Crans Montana? Asa facatura nu tine! Oare v-ati grabit? De ce? Le aveati de un an!

P.S. Acum un an, Calin Popescu Tariceanu mi-a comunicat ca exista aceste poze si ca vor aparea. I-am spus "Sa apara oricand, dle Presedinte, ca-si iau tzeapa baietii, n-am nimic de ascuns, nicio relatie cu Coldea si nicio vila SRI frecventata". N-au aparut timp de un an, apar acum. Sper din tot sufletul ca dl Tariceanu n-are nicio legatura cu asta! Mai degraba Ponta-Tudose-si-limbricul suparati ca le impiedic jocurile mizerabile!

P.S.2: imi cer scuze nevesti-mii ca am uitat s-o anunt ca-s "omul lui coldea" si ea taman aseara facea dezvaluiri in prime-time cu el! Pff ce situatie, baieti! V-a suparat si asta??” a scris Daniel Zamfir, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel