Daniel Zamfir, SCHIMBAT cu Florin Cîțu. Gorghiu, răsturnare de situație

Senatorul liberal Daniel Zamfir a fost schimbat joi de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

Senatoarea Alina Gorghiu a comentat acest subiect. Politiciana a spus că deși Daniel Zamfir a fost lăudat de colegi, iată că vorbim despre o răsturnare de situație: adică liberalul a fost schimbat din funcție.

"Ceea ce este surprinzător... dacă vreți să vă dau o pată de culoare din interiorul ședinței... este că toți colegii l-au lăudat pe Daniel Zamfir pentru activitatea sa și cu toate acestea au spus că trebuie să dea un vot politic și să susținem poziția lui Ludovic Orban. Nu a existat nicio explicație, niciun motiv. Cred că aici este supărarea unora. Un șef de comisie care a avut o prestație extraordinară merita să aibă o explicație din partea celor care își doresc schimbarea. Bunul simț te îndeamnă să dai această lămurire celui pe care îl dorești să-l schimbi. Grupul parlamentar din Senat trebuie să rămână unit și să participăm cu toții la o activitate mai bună ca până acum", a zis Alina Gorghiu la Antena 3, în emisiunea "Esențial".

[citeste si]

"Chiar dacă voi avea vreodată nemulțumiri vizavi de vreo decizie a unui lider sau a altuia, nu am să le fac publice, voi discuta în interiorul partidului. Cred însă că astăzi, lucrurile nu au mers chiar într-o linie democratică, așa cum ne-am dorit, dat fiind faptul că nu a mai contat competența atunci când s-a votat. (...) La final, s-a invocat votul politic. A fost un micro management făcut de liderul PNL care a vrut să lucreze cu echipa domniei sale, pe toate funcțiile. Regret că unii colegi nu au votat conform conștiinței și au folosit votul pentru a mulțumi pe cineva sau pe altcineva. Suntem o echipă bună, cred eu, în continuare. Îmi doresc să trecem peste episodul micro managementului făcut de liderul de partid în grupurile parlamentare și să mergem mai departe", a mai spus politiciana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel