Daniel Zamfir, șah pentru Cîțu: Îi spun în direct / Va avea o SURPRIZĂ

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Daniel Zamfir l-a anunțat, în direct, la Antena 3, pe ministrul Florin Cîțu de cea mai recentă mutare a sa. 

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a fost invitat la o audiere în cadrul Comisiei economice din Senat pentru a oferi explicaţii referitoare la împrumuturile ministerului de resort din ultima perioadă. Luni, Daniel Zamfir a publicat pe pagina de Facebook răspunsul ministrului: „Ca urmare a adresei din 22 ianuarie prin care mă invitaţi să particip la şedinţa Comisiei economice din data de 28.01, vă aduc la cunoştinţă că nu voi putea da curs invitaţiei, având în vedere faptul ca analiza activităţii Ministerului Finanţelor Publice nu intră în atribuţiile Comisiei economice. Dacă invitaţia la Comisia economică nu are alte raţiuni decât pur politice şi speculative, sunt nevoit să declin invitaţia de a participa la şedinţa din 28 ianuarie. În cazul în care şi alte comisii sunt interesate de aspecte ce ţin de activitatea Ministerului de Finanţe, vă reamintesc ca Regulamentul Senatului prevede la articolul 178 invitarea membrilor Guvernului la dezbateri pe teme politice de interes major".

Mutarea lui Daniel Zamfir

„Nu vine la Comisia Economică tocmai pentru că are lucruri de ascuns. În ceea ce privește nerespectarea regulamentului, este o aberație. Orice Comisie din Parlamentul României este îndreptățită să cheme la audieri pe orice demnitar din țara asta. Să spună cineva că nu are dreptul Comisia Economică din Senat să invite ministrul Finanțelor... este o aberație. Crede că va scăpa să vină în fața Comisiei să dea socoteală. Eu vă asigur că domnul Cîțu va veni în fața Comisiei!

(...) Deja am luat legătura cu președintele Comisiei de Buget-Finanțe și am convenit împreună - îi spun domnului Cîțu în direct - marți, la ora 11.00, cele două Comisii reunite vor purcede la audierea domnului Cîțu”, a spus, luni după-amiază, Daniel Zamfir, într-o intervenție la Antena 3. „Că amânăm cu o săptămână, asta este, dar de dat socoteală va da!”, a adăugat acesta.

„Va avea o surpriză: s-au mai adunat lucruri. Va fi o audiere extrem de interesantă săptămâna viitoare”, a mai spus Daniel Zamfir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel