EXCLUSIV  Daniel Zamfir, replică-FULGER după aluzia lui Ionel Dancă

DC News l-a contactat pe Daniel Zamfir după "înțepătura" lui Ionel Dancă la adresa senatorului PNL.

În contextul în care secretarul adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus că Daniel Zamfir este unul dintre liberalii cu care se poate lucra, purtătorul de cuvânt al PNL a replicat: "Toată lumea vede că vă înțelegeți foarte bine...".

Daniel Zamfir a făcut un scurt comentariu după aluzia lui Ionel Dancă.

"Eu mă voi înțelege mereu bine cu cei care votează legi în favoarea românilor și împotriva abuzurilor, indiferent din ce partid sunt și nu mă voi înțelege deloc cu cei care închid ochii la abuzuri și favorizează băncile și IFN-urile în detrimentul românilor", a zis Daniel Zamfir în exclusivitate pentru DC News.

VEZI ȘTIREA INIȚIALĂ - >> Ionel Dancă, comentariu ACID când a auzit de Daniel Zamfir


Comentariul lui Orban

Amintim că după ce Ludovic Orban a scris recent, pe Facebook, răspunzând la un comentariu făcut de un internaut, că "se ocupă" de ceea ce ar fi vrut să însemne "executarea" lui Daniel Zamfir din PNL, l-am contactat pe liderul acestui partid pentru a înțelege ce a vrut să transmită.

DC News: Domnule Orban, la comentariul unui internaut care a notat "Păi trebuie să vedeți ce faceți cu socialistul... Zamfir", dumneavoastră ați scris pe Facebook: "ne ocupăm". Apoi, comentariul dumneavoastră a fost șters. Vă administrează altcineva contul de pe rețeaua de socializare?

Ludovic Orban, care, inițial, și-a manifestat amabilitatea de a ne răspunde la întrebare, neștiind care este aceea, a declarat: "Am alte subiecte. Îmi cer scuze. Intru într-o întâlnire. Nu pot să vorbesc".

DC News: Deci, acesta este punctul dumneavoastră de vedere?

Ludovic Orban: Nu este punctul meu de vedere. Nu știu ce faceți. Îmi urmăriți comentariile? Oi fi dat un comentariu, dau sute.

Zamfir, schimbat de la şefia Comisiei economice

Vă reamintim că executarea lui Daniel Zamfir a pornit odată cu schimbarea sa de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel