EXCLUSIV  Daniel Zamfir, proiect NOU în 2020. Inițiativă ce vizează milioane de români

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Daniel Zamfir a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre un nou proiect de lege pe care îl va depune în Parlament.

„M-am gândit la o inițiativă legislativă extrem de binevenită pentru milioane de români. Voi propune colegilor din Parlament, chiar la începutul noii sesiuni, o lege prin care plata facturilor la utilități să se facă în moneda națională.

Este incorect faptul că plătim facturile, de exemplu, la telefonia mobilă, în euro. Practic, toată devalorizarea monedei naționale cade pe spinarea consumatorului. Nu este un lucru corect!

Vreau ca facturile la servicii și utilități să fie calculate în lei, nu în euro. Acesta este proiectul pe care doresc să îl depun în noua sesiune parlamentară”, a declarat, vineri, în exclusivitate pentru DCNews, Daniel Zamfir.

„Majoritatea covârșitoare a românilor își obține veniturile în lei și este firesc ca toate facturile să le plătim în lei. Când vom trece la moneda euro, vom plăti în euro. Dar, atât timp cât suntem plătiți în lei, ar trebui să fie calculate în lei. Nu este corect ca toată devalorizarea cursului leu-euro să fie suportată de consumator”, a subliniat Daniel Zamfir.

VEZI ȘI Legile anti-cămătărie, la vot în Camera Deputaţilor. În ce partid îşi pune Daniel Zamfir speranţele

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel