Daniel Zamfir: Prezint motivul real! Îi înfundă total, credeți-mă!

Denisa Zamfir / 02 apr 2019 / 13:15
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir a anunțat o decizie de ultimă oră luată de Comisia de anchetă.

Daniel Zamfir a afirmat că după ce Florin Cîțu și Nicolae Cinteza nu s-au prezentat, din nou, la audierile Comisiei de anchetă, s-a luat decizia ca aceștia să nu mai fie invitați.

Totodată, Zamfir susține că va prezenta motivul adevărat pentru care cei doi nu s-au prezentat la audieri.

''AM LUAT DECIZIA SA NE OPRIM AICI!
Astăzi, la audierile Comisiei de anchetă erau invitați pentru a treia oară, fostul trezorier al ING Bank, Florin Citu și directorul direcției supraveghere financiară din BNR, Nicolae Cinteza. Conform legii, prezenta ambilor este obligatorie. Senatorul, aparat frenetic de colegii din PNL și USR, se consideră mai presus de lege și nu vrea sa vină, iar directorul din BNR este oprit de Guvernator- altul care se crede mai presus de lege-sa vina. Comisia a luat decizia să nu îi mai invite, urmând să prezinte raportul pe baza declarațiilor celor audiați și a declarațiilor publice făcute de cei care au refuzat să se prezinte de a lungul timpului.
Luni voi prezenta scheletele din dulapurile celor doi și motivul real al neprezentării la audieri. Ii înfundă total, credeți-ma!'', a scris Daniel Zamfir pe contul său de Facebook.

Vezi și: SCANDAL: Daniel Zamfir, CENZURAT. Florin Cîțu: Vreți să faceți circ!