Daniel Zamfir, CONTROVERSĂ MAJORĂ cu Mugur Isărescu: Ironic, AROGANT

Senatorul Daniel Zamfir este revoltat după ultimele declarații ale guvernatorului BNR, Mugur Isărescu care a lansat o serie de avertismente cu privire la efecte negative care ar putea fi produse de legea plafonării dobânzilor la credite. 

Senatorul Daniel Zamfir a inițiat un proiect de lege pentru plafonarea dobânzii la credite, care a trecut deja de comisia juridică de la Senat. Recent, Mugur Isărescu a spus că un credit va ajunge să fie o donație și că o astfel de lege ar bulversa mecanismele financiare. Imediat după declarația guvernatorului BNR, Daniel Zamfir l-a numit "arogant și ironic". 

"De ce trebuie sa fie atât de arogant și ironic? Răspuns simplu: pentru că poate! Pentru că nimeni nu l-a întrebat de falimentul Bancorex, al Băncii Agricole, al Băncii International a Religiilor, de FNI, de ruinarea milioanelor de români, de împrumut de 20 mld de euro, de aurul pe care-l l ținem la Londra pentru care nu primim niciun cent, și de multe alte lucruri. Cum sa nu fie arogant când a luat acum patru ani, de la BNR , 114.000 de euro, fara dobândă și nici nu-i mai da înapoi? Asta e sa fi Guvernatorul BNR, care conform legii, nu răspunde nici civil nici penal..
Mă încăpățânez sa fiu hastag:#vreauuncreditcaafara #vremdreptate," a scris Daniel Zamfir pe contul său de socializare.

Mesajul lui Mugur Isărescu 

"Creditul să nu mai fie credit, să ajungă un fel de donaţie cu accept numai dintr-o singură parte şi cu argumentaţia că nu este dat înapoi, deci nu mai e credit pentru că debitorul nu a înţeles despre ce este vorba. Acesta ar bulversa total mecanismele financiare, ar distruge piaţa creditului o asemenea accepţiune, un asemenea debalans şi ar crea multiple probleme în lanţ în funcţionarea economie de piaţă", a spus Isărescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel