Daniel Zamfir, lovitură pentru Orban: Așa înțeleg să fac politică!

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a anunţat, luni, în plenul Parlamentului, că nu va introduce în mandatul său nicio taxă nouă, iar în această săptămână se va renunţa la formularul 600.

După acest anunț, Daniel Zamfir, senator PNL, a avut o reacție. Mesajul său vine ca o lovitură pentru Ludovic Orban, președintele liberalilor, care l-a amenințat cu excluderea pe Daniel Zamfir, unul dintre cei mai apreciați politicieni din PNL.

[citeste si]

"În urmă cu puțin timp, în Parlament, doamna prim-ministru Dăncilă a anunțat că renunță la Declarația 600 cea prin care cei cu profesii liberale erau jecmăniți si umiliți. Iată că a avut ceva rezultate audierea ministrului finanțelor de la Comisia Economică a Senatului! Sigur că acest lucru nu ar fi fost posibil fără uriașa mediatizare a subiectului! Eu așa înțeleg să fac politică! Să aducem în Parlament temele importante și să le cerem explicații celor care guvernează! Restul e gargară, de care oamenii s-au săturat demult!", a fost mesajul publicat de Daniel Zamfir pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel