Daniel Zamfir: L-am simțit foarte agitat. Nu am nici cea mai mică îndoială că…

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir a vorbit, joi, la Antena 3, despre Mugur Isărescu, după ce guvernatorul BNR a confirmat că va merge să dea explicaţii în scandalul indicelui ROBOR marţea viitoare.

Guvernatorul Băncii Naționale a României a declarat, joi, că întreg Consiliul de Administrație al BNR va merge la audierea de la comisiile Senatului, programată pentru 12 februarie. „Am primit, în sfârșit, o invitație validă", afirmase Mugur Isărescu.

Joi după-amiază, Daniel Zamfir a comentat declarațiile acestuia la Antena 3. „L-am simțit pe domnul guvernator foarte agitat. În legătură cu limbajul, nu aș vrea să comentez de ce duce atât de jos discuția. Eu chiar i-am scris, împreună cu președintele Comisiei de buget-finanțe, o scrisoare ieri, invitându-l la Comisie luni sau marți. (...) Îmi spunea dacă sunt bine sau nu, o remarcă mult sub demnitatea unui guvernator al Băncii Naționale. Vreau să îl asigur că am fost bine atunci când am făcut acele afirmații, sunt bine și acum, și voi fi și mai bine, marți, la audierea dumnealui", a spus Daniel Zamfir, joi, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Sunt convins că va avea răspunsuri legitime la absolut toate întrebările, întrucât aceste întrebări vin în urma unor frământări pe care societatea românească de o bucată de vreme”, a declarat Daniel Zamfir, adăugând totodată că nu are nici cea mai mică îndoială că nu va răspunde.

VEZI ȘI: Carmen Dan, declarațiile momentului despre Schengen

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel