Daniel Zamfir îl dă de gol pe Ludovic Orban: AȘA le-a zis colegilor!

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir, senator PNL, a avut o întrebare retorică vizavi de obiectivul partidului din care face parte și legile împotriva cămătăriei.

Într-o postare cu titlul "BLOCAREA LEGILOR ÎMPOTRIVA CĂMĂTĂRIEI, OBIECTIV AL PNL?!?", Daniel Zamfir a scris: "Zilele trecute, la Biroul Executiv, Ludovic Orban le-a spus colegilor din PNL că "Legile lui Zamfir" trebuie blocate prin orice mijloace. Acum nu știu dacă o face mânat de frustrările mari pe care le are când e vorba de mine sau că pur și simplu trebuie sa-si duca la bun sfârșit angajamentul pe care și l-a luat în fata lobby-iștilor bancilor si IFN-urilor.

De ce tareste partidul, însă in lupta asta care e una personala? Eu sunt sigur ca majoritatea membrilor PNL nu vor că partidul sa apere abuzurile bancilor și IFN-urilor! Ludovic și câțiva din jurul lui vor ca lucrurile sa rămână așa. Băncile și IFN-urile sa continue sa-i jecmănească pe români. Asta in numele, cică, al principiilor liberale! Legile inițiate de mine trebuie sa fie blocate prin orice mijloace pentru că sunt "de stânga"! Ludovic, am înțeles, tu atâta poti, dar partidul? Hai sa vedem...

[citeste si]

PS Era sa uit: La proiectul de lege de modificare a Legii Curții de Conturi, pe care l-am inițiat alături de PSD, nu și-a retras nimeni semnătura. Așa cevaaa...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel