Daniel Zamfir, hashtag #avempresedinte după decizia ÎCCJ

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir a transmis un mesaj după ce preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a respins apelul declarat de DNA şi a menţinut decizia de achitare dată de prima instanţă. Decizia a fost luată cu majoritatea de voturi a celor cinci membri ai completului. A existat şi o opinie separată a unuia dintre judecători, în sensul admiterii apelului DNA şi trimiterii dosarului spre rejudecare.

Pe 22 mai 2018, un complet de la Instanţa supremă format din trei judecători a dispus achitarea lui Tăriceanu, printre motivele invocate fiind şi faptul că DNA avea suspiciuni că şeful Senatului ar fi săvârşit infracţiunea de evaziune fiscală, însă l-a audiat pe acesta în calitate de martor. 

Călin Popescu-Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie 2016 pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Daniel Zamfir, reacție pe Facebook

„Așadar, Tăriceanu NEVINOVAT! După 4 ani de anchete, terfelit public de locatarul vremelnic de la Cotroceni-cel cu 45(!!!)de dosare penale închise prin grija "ciumei roșii cu nume și chip"-cu familia chinuită in toți anii ăștia de mizerabilii propagandiști, Călin Tăriceanu nu s-a înclinat. Au cheltuit milioane de euro să-l urmărească, doar, doar îi vor găsi ceva”, a scris Daniel Zamfir pe contul său de Facebook.

„Un adevărat BĂRBAT DE STAT nu renunță niciodată la demnitate și onoare. De azi, oameni buni, avem PENTRU CE, AVEM PENTRU CINE! #avempresedinte”, a mai scris Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel