Daniel Zamfir, EXECUTAT. Liviu Pleșoianu, atac: Un trubadur penibil

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a sărit în apărarea senatorului PNL Daniel Zamfir.

"Solidar, dincolo de partide! Solidar cu demnitatea, curajul și lupta pentru principii. Solidar cu cei care merg în linia întâi în lupta cu băncile, cu marile corporații, în interesul cetățeanului. Și nu în ultimul rând, solidar cu cei care îi expun pe politruci. Zamfir e om politic. Ludovic Orban e un politruc, un trubadur penibil al statului de drepți. #AdmirațieZamfir #SilăInfinităOrban", a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Daniel Zamfir a fost schimbat de la şefia Comisiei economice

Senatorul liberal Daniel Zamfir a fost schimbat joi de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

[citeste si]

"E vorba de un lucru: ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă. Colegii au apreciat cu toţii, chiar le-am cerut înainte de vot, le-am depus un raport de activitate de la comisie, cu toţii mi-au spus chiar cuvinte elogioase la adresa activităţii mele. Un coleg chiar mi-a spus că sunt cel mai activ parlamentar din Parlamentul României, ceea ce m-a onorat, dar e un vot politic, deci nu contează - aşa s-au exprimat colegii - ce faci acolo la comisie, ce activitate ai, ci 'nu doreşte preşedintele partidului'. Asta am înţeles-o de la început", a declarat Zamfir, după şedinţa Grupului senatorial PNL, în care a fost schimbat din funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel