Daniel Zamfir, după ELIMINAREA sa: S-a vrut capul meu, domnul Orban îl are

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul liberal Daniel Zamfir a fost schimbat joi de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

'E vorba de un lucru: ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă. Colegii au apreciat cu toţii, chiar le-am cerut înainte de vot, le-am depus un raport de activitate de la comisie, cu toţii mi-au spus chiar cuvinte elogioase la adresa activităţii mele. Un coleg chiar mi-a spus că sunt cel mai activ parlamentar din Parlamentul României, ceea ce m-a onorat, dar e un vot politic, deci nu contează - aşa s-au exprimat colegii - ce faci acolo la comisie, ce activitate ai, ci 'nu doreşte preşedintele partidului'. Asta am înţeles-o de la început', a declarat Zamfir, după şedinţa Grupului senatorial PNL, în care a fost schimbat din funcţie. El a adăugat că a solicitat conducerii partidului să îi spună care sunt 'acele poziţii neconforme'. 'Am o mare frustrare fiind în situaţia de a da explicaţii de ce preşedintele partidului îmi doreşte capul. Îmi doreşte capul pentru că, probabil, i l-a cerut cineva sau dumnealui gândeşte că activitatea mea de la Comisia economică e una care dăunează partidului', a susţinut Daniel Zamfir.

Premieră istorică

Senatorul a afirmat că este pentru prima dată în istoria PNL când preşedinţiile comisiilor se discută în fiecare sesiune parlamentară.

[citeste si]

'Era o cutumă şi este în continuare ca aceste comisii, care se preiau la începutul mandatului, să fie pe toată durata mandatului, doar cu o condiţie - ca acel senator să nu fie exclus din partid sau el să îşi anunţe demisia din acea funcţie. Am încălcat şi această regulă, nu mai contează. S-a vrut capul lui Zamfir, domnul Orban îl are, dar vreau să îi spun un lucru: eu sunt o nucă tare', a precizat Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel