Daniel Zamfir: Dumnezeu știe ce or mai face. Îi văd disperați rău de tot!

Scutaru Cristina / 14 Martie 2018 / 10:53

Luni, în cadrul Comisiei de industrii şi servicii din Camera Deputaţilor, unde au fost dezbătute proiectele de lege iniţiate de senatorul Daniel Zamfir care privesc plafonarea dobânzilor şi limitarea valorii pe care băncile o pot recupera după cesionarea creanţelor a fost scandal.

Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de industrii, a spus: "Nu am mai avut niciodată o situaţie atât de încordată şi conflictuală în această comisie". Acesta a mai declarat că Daniel Zamfir a avut curajul să-şi asume tot oprobriul tuturor celor care l-au transformat în ţintă.

Senatorul liberal a comentat acest subiect și a spus că nu se lasă intimidat de nimic în lupta sa cu abuzurile unor bănci și IFN-uri.

[citeste si]

"Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii și servicii din Camera Deputaților, spune că m-am transformat într-o țintă. Știu asta, nu uitați că la darea în plată oficialii BNR au sesizat DNA-ul împotriva mea, doar, doar renunț... Dumnezeu știe ce or mai face acum, că-i văd disperați rău de tot! O mai spun o dată și încă o dată că să înțelegeți: NU RENUNȚ! Știți că am îmbrățișat și eu două hastag-uri:
#vreauuncreditcaafara
#vremdreptate", a scris senatorul PNL Daniel Zamfir pe Facebook.