EXCLUSIV  Daniel Zamfir, despre Orban: Nu a îndrăznit să o facă! Mi-a transmis printr-un coleg. Va fi istorie!

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a fost întrebat de redactorii DC News dacă Ludovic Orban l-a contactat înaintea moțiunii de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, care va avea loc în această săptămână. 

Daniel Zamfir a făcut o previziune sumbră despre viitorul politic al lui Ludovic Orban după moțiunea de cenzură.

”Ludovic Orban i-a sunat pe toți colegii parlamentari ALDE. Pe mine nu a îndrăznit să mă sune! A transmis, printr-un coleg, că mă va căuta pentru că știe faptul că nu are niciun sorți de izbândă. Eu sunt un om drept, mi-am ales singur drumul, drumul meu este în ALDE, ca să fie foarte clar. ALDE pentru mine este partidul care pune, înainte de orice, apărarea drepturilor și libertățile fundamentale ale oamenilor, iar ALDE este astăzi singurul partid care s-a așezat pe acest drum în a-i apăra pe oameni de abuzuri. Ludovic Orban nu prezintă încredere. Din acest motiv, colegii mei l-au refuzat',' a declarat Daniel Zamfir pentru DC News.

Din ALDE... nu mai are nimeni încredere în Ludovic Orban. Nici măcar din PNL. Orban are zilele numărate la conducerea PNL. Moțiunea nu va trece, iar dânsul va deconta acest eșec. După cum se preconizează, avem deja un scandal public între Rareș Bogdan și Ludovic Orban. Rareș Bogdan este în pole-position pentru a prelua conducerea PNL. Prin urmare, peste foarte puțin timp, Ludovic Orban va fi istorie. M-au contactat și alți colegi din PNL, dar nu le dau numele pentru a nu le creea probleme',' a concluzionat Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel