Daniel Zamfir - Cristian Seidler, scandal mare la Antena 3. Câmpean: Constituția nu e o știre falsă

Antena 3
Antena 3

Daniel Zamfir, senator ALDE, și deputatul USR Cristian Seidler au avut un schimb de replici la Antena 3, în emisiunea Adinei Câmpean.

Conform Constituției, este imposibil de organizat alegeri anticipate din cauza prevederii care spune că nu se pot face anticipate cu șase luni înainte de alegerile prezidențiale.

Deputatul USR Cristian Seidler a spus că vrea alegeri anticipate. Adina Câmpean, jurnalistă Antena 3, i-a explicat că acest scenariu nu este posibil pentru că nu permite Constituția.

”Se pot face alegeri anticipate!”, a zis Cristian Seidler.

”De ce nu preluați guvernarea în secunda doi? Așa ziceați în campania electorală: nicio zi să nu mai rămână acest Guvern pentru că este dezastru pentru națiune. Dacă nu știe, îi spun eu domnului Seidler: în iunie sunt alegeri locale. (...) Ce facem: din trei în trei luni facem alegeri parlamentare? Dumnealor nu doresc să intre la guvernare, au un calcul propriu. Nu mai fiți ipocriți și nu mai spuneți că salvați România a doua zi după căderea Guvernului Dăncilă. Alegeri anticipate nu se pot face”, a spus Daniel Zamfir.

”Alegeri anticipate se pot face dacă există un acord politic în acest sens. Dumneavoastră răspândiți știri false”, a continuat Cristian Seidler.

Adina Câmpean: ”Constituția României nu este o știre falsă!”.

”Dorim să intrăm la guvernare, iar dumneavoastră spuneți că nu dorim să intrăm la guvernare. Am zis că vreau alegeri anticipate după prezidențiale!”, a adăugat deputatul USR.

Apoi, Cristian Seidler s-a adresat lui Daniel Zamfir: ”De ce vă temeți de anticipate? Oare pentru că nu ați făcut pragul electoral la europarlamentare?”.

”Nu muriți dumneavoastră de grija noastră! Vedeți-vă de treburile dumneavoastră! Nu v-am auzit, după alegerile din 26 mai, că vreți la guvernare! Domnii Barna și Cioloș au zis că nu vor la guvernare. Acum vreți la guvernare... e-n regulă!”, a zis senatorul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel