Daniel Zamfir - Adrian Dobre, CULISE PLATOURI TV. ”Îmi CREȘTE COTA de PSD-ist”

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul PNL Daniel Zamfir se află, joi seară, la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de întâlnire”, alături de purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre. 

Daniel Zamfir a subliniază că nu este în regulă ”tipul de politică în tranșee, potrivit căreia tot ce vine de la PSD e ciuma roșie și tot ce vine de la PNL e bun”. 

Adrian Dobre a cerut să intervină, moment în care Daniel Zamfir i-a spus: ”Să nu mă lăudați că mi se amplifică cota de PSD-ist de care sunt acuzat.”

Culisele anilor de platou

”Nu vă laud” i-a răspuns Adrian Dobre, care a continuat: ”Cei care fac talibanisme, mergând în extreme, dau dovadă de o limitare destul de serioasă. În calitate de comunicator PSD și PSD-ist pur sânge, am fost în platou în bătălii comunicaționale extrem de aprige cu dl Zamfir, cu dl Dobrițoiu și cu dl Petre Roman. În anii de platou, n-am observat vreo secundă intenția de a partiza cu altceva decât rațiunea și bunul simț. Într-o țară care se dorește a fi puternică, avem nevoie de o opoziție puternică. Îmi pare rău că România nu are opoziția pe care o merită”. 

Daniel Zamfir a subliniat în continuare, în timpul emisiunii, că el rămâne liberal. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel