Daniel Zamfir - Mihai Tudose, ceartă. Sunt la cuțite

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir (ALDE) şi Mihai Tudose (Pro România) au avut un schimb dur de replici după ce senatorul Zamfir a declarat, la Antena 3, că el nu vede cu ochi buni apropierea ALDE de partidul lui Victor Ponta.

După ce Daniel Zamfir a întrebat, în direct la Antena 3,  "cu ce sunt mai frecventabili Ponta, Tudose şi Daniel Constantin în comparaţie cu Dăncilă, Teodorovici şi Mihai Fifor? De ce sunt mai frecventabili? Ei vin din spuma mării? Noi de la ALDE nu suntem într-o aventură. Suntem într-o fundătură. Într-un drum fără ieşire. Partidul îi este predat lui Victor Ponta", schimbul de replici dintre cei doi s-a mutat pe Facebook. 

Ce a răspuns Mihai Tudose:

"Aud că un senator ALDE se tot vaită și lamentează prin studiouri și pe unde mai apucă, că vai ce rău e că Tăriceanu nu știu ce a făcut cu partidul lui și că el , senatorul, este disperat că tre’ să facă ceva cu Ponta, cu Tudose, cu Constantin...

Eu zic să stea liniștit în privința a ce va face el... fiindcă nu vrea nimeni să facă ceva cu el! Sau, cel puțin eu, nu mă voi afla în situația să 'fuzionez' cu vocalu' senator ALDE... Sau cu partidul pe care-l reprezintă. Așa că să nu se mai alinte că nu vrea la film fiindcă nu-l invită nimeni...", a transmis Mihai Tudose.

Ce a replicat Daniel Zamfir:

"Un fost prim-ministru, accident al istoriei, ce-i drept, s-a trezit (sic!) să-mi spună să stau liniştit, că nimeni de la Pro România nu vrea o alianţă cu mine. Eu nu pot sta linistit când văd cum sunt îngropate idealurile în care cred cu tărie şi onestitate. Faptul că proaspătul europarlamentar, rătăcit pe la Bruxelles, nu doreşte o alianţă cu mine şi cu ALDE, nu poate fi decât o veste buna. Omu' a stat liniştit 20 de ani în Parlament - timp în care nu a auzit nimeni de el - pentru că întotdeauna s-au ocupat alţii să-l plaseze în funcții importante din Parlament si Guvern..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel