Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Daniel Tudorache: Vulpile blochează un cartier întreg

Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache a semnalat la interviurile DCNews Live o situație hilară. Un cartier bucureștean a rămas cu o singură arteră de acces pentru autoturisme din cauza unei instanțe care a decis că vulpile sunt deranjate de trafic.

Daniel Tudorache spune că al doilea drum care deservea accesul în cartierul Greenfield a fost închis prin decizia unei instanțe de judecată pe motiv că animalele din pădure ar fi deranjate de autoturisme. Primarul sectorului 1 spune că va continua acțiunile până ce drumul va putea fi redeschis, iar astfel, cei 4000 de oameni care locuiesc în respectiva zonă să poată beneficia de o nouă rută de acces și de decongestionarea traficului. 

"Un ONG a solicitat în instanță închiderea acelui drum forestier pe motiv că sunt deranjate animalele din pădure. Era un drum forestier, pietruit, pe care se putea circula. Procesul a durat trei-patru ani, iar în luna decembrie a anului trecut instanța a hotărât ca acel drum să fie închis pentru că animalele din pădure sunt deranjate, în special vulpile. În acel moment acest ONG anunța o mare victorie. În momentul de față cartierul are intrare și ieșire pe o singură arteră. Eu sper să găsesc o soluție și o spun clar și răspicat chiar dacă voi avea dușmani: cu siguranță acel drum va trebui să revină în administrarea sectorului 1 sau al Primăriei Capitalei. Eu o să mă lupt și voi căuta să redeschid acest drum," a explicat Daniel Tudorache în exclusivitate pentru DCNews.

Vezi răspunsul complet de la minutul 45:00:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel