EXCLUSIV  Daniel Tudorache pune tunurile pe Ludovic Orban: ”Împreună cu alcoolul, îi dăunează, îi stă pe creier” - VIDEO

Ludovic Orban FOTO Agerpres
Ludovic Orban FOTO Agerpres

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, reacționează dur la adresa liderului PNL, Ludovic Orban, după ce partidul condus de el are o singură problemă în sector: ambrozia. 

”Doar Orban se plânge de ambrozie în Sectorul 1, dar, din cauza alcoolului nu-și dă seama. Știm foarte bine, el mai merge la dezalcoolizare, pe la Viena. Important e ca PNL să aibă încredere în el.” a afirmat Daniel Tudorache. 

Întrebat ce efect are, primarul a răspuns: ”Poate împreună cu alcoolul, îi dăunează sănătății.” Cu privire la unde e ambrozie în Sectorul 1, Daniel Tudorache a afirmat: ”Bănuiesc că pe terenurile lui, fiind președinte la PNL, o avea mulți bani și a investit în Sectorul 1 și pe terenul lui a crescut numai ambrozie și așteaptă de la Primărie să-i cosească. Nu știe, pentru că fiecare trebuie să facă curățenie pe terenurile lui.”

”Atât poate să facă primăria, să amendeze. (...) Să revenim la chestia cu ambrozia, că-i stă pe creier dlui Orban. Noi putem amenda, putem interveni în baza unei decizii a unei comisii, conduse de prefectură, dar, în primul rând, putem atenționa oamenii să-și facă curat pe terenul lor și apoi amenda. Îl deranjează foarte mult, atât vede.” a afirmat primarul. 

Vezi în video complet: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel