EXCLUSIV  Daniel Tudorache: Pe mine Victor Ponta m-a ajutat. El e supărat pe Viorica Dăncilă, nu pe PSD!

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, își manifestă nemulțumirile în PSD, deși subliniază că se supune deciziei majoritare. 

”A fost o discuție la începutul verii, urma să se concretizeze în septembrie, nu s-a mai întâmplat și, pe bună dreptate sau nu, Victor Ponta s-a supărat și a spus că pe el îl interesează să o dea pe Viorica Dăncilă jos. A spus: ”dom`ne, vreau să o dau pe Dăncilă jos și să vin eu la guvernare cu PSD”. Victor Ponta nu are nicio supărare pe partid, el are o supărare pe Viorica Dăncilă” a spus Daniel Tudorache la interviurile DCNews. 

Întrebat dacă el are o supărare pe Victor Ponta, Daniel Tudorache a răspuns că depinde din ce punct de vedere vorbește, dacă din perspectiva premierului și președintelui de partid sau din perspectiva sa. ”Eu pot să vă spun că-n campania din 2016, pe mine Victor Ponta m-a ajutat, fiind lider al partidului. Nu pot să spun că nu sunt supărat, dar nici nu știu de ce s-a supărat Victor Ponta în această vară pe Viorica Dăncilă. Nu pot să comentez cât timp nu am toate elementele” a precizat Daniel Tudorache. 

Daniel Tudorache a subliniat că el a dorit o alianță cu Pro România și ALDE la alegerile prezidențiale: ”aveam prima șansă”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel