Daniel Tudorache, nemulțumiri majore în PSD: Să facă un pas înapoi! Ponta e din PSD, că nu e agreat de actuala conducere...

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, își exprimă nemulțumirile majore față de deciziile din PSD. 

Daniel Tudorache a afirmat, la Digi24, că nu mai are ce să facă în acest moment, că nu poate să-i tragă de urechi pe cei care au decis că PSD poate să se descurce și singur. 

”Dacă aveam un singur candidat, susținut de cele trei partide (PSD - Pro România - ALDE), acum eu sunt convins că noi dădeam președintele, cel pe care-l stabileam de comun acord” a spus Daniel Tudorache, la Digi24. 

Primarul Sectorul 1, întrebat ce urmează să se întâmple în situația actuală, a răspuns că vor merge până la capăt cu această decizie, pentru că nu mai au ce să mai facă. 

”O să vedem... cei care s-au opus la discuția noastră să avem un candidat comun să facă un pas înapoi. Pentru că a fost o decizie proastă a partidului. Majoritatea a fost de acord să avem un singur candidat” a mai spus Daniel Tudorache. 

Primarului și se pare normal un guvern cu Pro România și cu ALDE, subliniind că ”Ponta e din PSD, că e nemulțumit în momentul ăsta... deci el a lucrat foarte bine și cu ALDE, și cu oameni din PSD. Că nu este agreat în acest moment, de conducerea actuală a partidului, e altă problemă, dar el e de acolo, nu poți să spui că e liberal, că Ponta nu e niciodată liberal”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel