Dan Tudorache încearcă să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat că va avea discuții concrete cu Mircea Lucescu pentru a-l convinge pe acesta să vină în conducerea echipei Rapid București.

"Domnul Lucescu a avut câteva probleme de rezolvat zilele acestea în străinătate, iar când va reveni sper să avem discuţia hotărâtoare. Am spus de mai multe ori, este un om de-a dreptul formidabil şi trebuie să reintre în fotbal. Rapidul ar deveni mult mai puternic dacă este coordonat de Mircea Lucescu. Asta nu înseamnă că Daniel Pancu ar avea vreo problemă. El rămâne antrenorul echipei şi să sperăm că lucrurile vor continua la fel ca în ultimele etape.", a declarat Tudorache, pentru Digi Sport.

Potrivit sursei citate, Mircea Lucescu ar urma să devină manager general la Rapid, unde s-ar ocupa de strategia de transferuri, dar și de centrul de copii și juniori, transmite Mediafax.

Mircea Lucescu este liber de contract

Mircea Lucescu (74 de ani) este liber de contract din februarie 2019, după ce a părăsit echipa națională a Turciei. Antrenorul a pregătit-o pe Rapid în două mandate, la sfârșitul anilor '90, câștigând titlul în sezonul 1998/1999. Tehnicianul a fost văzut în mai multe rânduri asistând la meciurile echipei giuleștene disputate pe Stadionul Regie, în actuala stagiune.

În acest sezon, Rapid speră să obțină promovarea în Liga 1. După 17 meciuri disputate, echipa lui Daniel Pancu ocupă locul 3 în Liga 2, cu 31 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel