Daniel Tudorache: Computere de ultimă generație, în toate unitățile școlare din Sectorul 1

Toate unitățile de învățământ din Sectorul 1 și-au primit elevii în cele mai bune condiții în anul școlar 2017-2018. Primăria Sectorului 1 a finalizat lucrările de reparații curente la grădinițele, școlile și liceele pe care le administrează, astfel încât noul an școlar a început în condiții optime. 

Grădinița nr. 251, Școala nr. 192 și Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu" sunt unitățile de învățământ din Sectorul 1 la care primarul Dan Tudorache a participat la festivitatea de deschidere a anului școlar.

Totodată, edilul Sectorului 1 a mai participat, alături de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la ceremonia de deschidere găzduită de Colegiul Agricol "Viaceslav Harnaj".

"În Sectorul 1 sunt cele mai căutate unități școlare din București datorită calității actului educațional. Avem dascăli de excepție, elevi bine pregătiți și părinți responsabili de viitorul copiilor lor. De aceea, de când am devenit primar al sectorului 1, am făcut schimbări majore în domeniul investițiilor în școli. Până la sfârșitul anului, Primăria Sectorului 1 va dota toate unitățile școlare cu computere de ultimă generație și echipamente IT conexe", a declarat Primarul Dan Tudorache.

De asemenea, administrația locală va reface fațadele, va schimba designul interior, va cumpăra mobilier nou și adecvat și va reface terenurile de sport.

Programul "Școală după școală", gratuit pentru părinți

Aproximativ 2.500 de elevi din 18 unități de învățământ din Sectorul 1 beneficiază, din toamna anului trecut, de programul "Școală după școală", fără ca părinții să achite vreun ban pentru acest serviciu.

În premieră pentru Sectorul 1, administrația locală suportă integral din bugetul propriu costurile pentru o masă caldă și cheltuielile pentru plata profesorilor sub îndrumarea cărora copiii își fac temele după terminarea orelor de curs. Programul "Școală după școală", derulat în Sectorul 1,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel