Daniel Tudorache: Ăsta e CAN-CAN. Nu poți să te lupți cu un partid. Reacție după ședința cu SCANDAL de la PSD

Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES
Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, spune că ședința PSD de aseară a fost cu discuții ”aprinse”, dar unele declarații sunt de ”can-can”.

Daniel Tudorache a reacționat după ședința CEx a Partidului Social Democrat de aseară. O ședință ”aprinsă” care s-a lăsat cu demisii în bloc. Primarul Sectorului 1 spune că nu a văzut Biblia adusă de Eugen Teodorovici, iar o parte dintre declarațiile apărute în presă sunt ”can-can”.

”Au fost discuții aprinse, dar așa e normal într-un partid, mai ales atunci când pierzi alegerile. Dar să se strige... eu nu am văzut acea biblie, să se strige șobolan... nu am auzit. Eu cred că ăsta este ”can-can”. Au fost colegi care au povestit din cadrul ședinței așa ca să își dea importanță. (...) Vă dați seama că nu e ușor să pierzi alegerile. Doamna Dăncilă era supărată că a pierdut alegerile prezidențiale și cred că orice om este supărat. Este can-can. Eu zic că a fost o ședință mai aprinsă, dar nu i s-a cerut demisia. Eu vă spun că doamna Dăncilă și cu Teodorovici și-au dat demisia nu pentru că a cerut cineva. Pentru că ceilalți și-au dat demisia și au rămas doar ei doi. Un partid nu poate fi condus de un președinte și un preșeinte executiv. O apreciez pe doamna Viorica Dăncilă că a făcut acest gest. Nu a fost obligată. Nu putea să o oblige nimeni. Știți cum e... asta e viața. Dacă toți de lângă tine pleacă și își dau demisia nu mai rămâi singur așa ca cocostârcul, pleci. (...) I s-a oferit funcția de președinte pentru organizația de femei. A acceptat”, a precizat Daniel Tudorache la România TV. 

Eugen Teodorovici, proces cu partidul!?

Întrabat dacă Eugen Teodorovici v-a da partidul în judecată, așa cum a anunțat, pentru că i s-ar fi desființat funcția, Daniel Tudorache a precizat: 

”Hai să fim serioși, nu poți să te lupți cu un partid. Deci Teodorovici, indiferent cât de nemulțumit ești dacă ai văzut că o sală întreagă e împotriva ta... când zice unul că ești beat, îți zice și al doilea că ești beat, te duci și te culci”, a mai spus primarul Sectorului 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel