Daniel Savu: "Așa a scăpat Victor Ponta de atacurile internaționale"

Senatorul Daniel Savu, fost membru al comisiei de Control al SRI face o serie de dezvăluiri după publicarea unei noi înregistrări a lui Sebastian Ghiță. El a povestit la RTV cum Victor Ponta a cerut să vorbească în fața Comisiei de Control a SRI și cum a renunțat la cerere după o întâlnire cu generalul Coldea. Imediat, atacurile internaționale asupra fostului premier ar fi încetat. 

Daniel Savu a menționat la România TV că Victor Ponta, întrebat de șefii PSD despre multitudinea de dosare din 2015, a spus că dorește să facă dezvăluiri în fața comisiei de Control A SRI. 

La vederea noii înregistrări publicate de Sebastian Ghiță, Daniel Savu a precizat că abia acum a înțeles ce s-a întâmplat în anul 2015, la ședința comitetului executiv a PSD, atunci când Ponta a spus că dorește să vină să facă dezvăluiri în fața comisiei de control a SRI. Era o premieră ca un prim-ministru să ceară sprijinul comisiei SRI din Parlament. 

În continuare, Savu a povestit cum, după ce s-a aflat de această intenție a lui Victor Ponta, Ghiță i-ar fi propus să meargă la o vilă secretă a SRI și să discute cu generalul Coldea. Ulterior acestei discuții, Ponta a renunțat să mai ceară audierea la Comisia de Control a SRI. Din acel moment, Savu spune că atacurile internaționale la adresa lui Victor Ponta ar fi încetat. 

Totodată, Daniel Savu cere înființarea unei comisii parlamentare de anchetă a SRI pentru că este o situație fără precedent. Daniel Savu a refuzat însă să spună ce s-a discutat în urma întâlnirii avute cu generalul Coldea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel