Daniel Minciună Bejan, consilier județean PNL, a murit

 Consilierul liberal Daniel Minciună Bejan a decedat, miercuri după-amiaza, după ce i s-a făcut rău în Aeroportul ieşean. 

Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, a declarat că, în jurul orei 14.06, a fost primită o solicitare prin intermediul serviciului 112 pentru intervenţia unui echipaj medical la Terminalul 2 al Aeroportului Internaţional Iaşi. 

"Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui bărbat în vârstă de 42 de ani, căruia i s-a făcut rău în aeroport. În momentul în care echipajul a ajuns acolo, bărbatul era deja în comă profundă. A fost intubat şi ventilat mecanic. După 10 minute, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. S-au continuat manevrele de resuscitare iar pacientul a fost transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare. Pe tot traseul, pacientului i s-au făcut toate manevrele de resuscitare. Cei de la Institut au preluat cazul, continuându-se manevrele de resuscitare", a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei. 

La scurt timp după ce a ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, medicii au fost nevoiţi să constate decesul bărbatului. 

Daniel Minciună Bejan a fost director al Direcţiei Regionale de Administrarea Drumurilor şi Podurilor. A renunţat la această funcţie în vara anului 2016, pentru a candida la funcţia de consilier judeţean, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel