Daniel Horodniceanu (DIICOT), primele declarații după plângerea penală depusă de Orban

Daniel Horodniceanu
Daniel Horodniceanu

Procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, joi seară, la Antena 3, a vorbit despre plângerea penală depusă de Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă.

Daniel Horodniceanu a declarat că plângerea penală depusă de Ludovic Orban nu a ajuns încă la DIICOT.

"Deocamdată, nu a ajuns. Este posibil să ajungă în cursul zilei de mâine plângerea. Ce știu eu am citit din presă până în acest moment. Dacă discutăm despre infracțiunea de înaltă trădare este în competența DIICOT. (...) Nu am comunicat cu procurorul general, nu este în țară. Cu siguranță, voi comunica zilele viitoare", a spus șeful DIICOT, joi, 17 mai, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor.

"Există orice variantă teoretică. Este o plângere penală, va fi înregistrată și vom verifica prima dată competența. Vom vedea dacă plângerea întrunește toate elementele solicitate de codul de procedură penală", a mai declarat Horodniceanu.

Ce spunea Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că plângerea penală făcută de liderul liberalilor Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dăncilă este de fapt "operaţionalizarea ameninţării" preşedintelui Klaus Iohannis, fiind un demers neconstituţional, reprezentând "o tentativă de lovitură de stat".

Vezi și: Dragnea, declarațiile momentului: Tentativă de lovitură de stat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel