Daniel Funeriu o atacă pe Ecaterina Andronescu: M-am săturat până peste cap de minciuni. Vedeți aici dezastrul

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației a atacat-o dur pe Ecaterina Andronescu care, în 2009, a desființat școlile de arte și meserii, direcționând locurile către liceele tehnice. Ulterior, în 2012, Daniel Funeriu a reînființat învățământul profesional.

"Oricat as vrea sa tac, distrugatorii invatamantului din Romania insista sa-mi intrerupa tacerea. Bine baieti, sper ca puteti duce... M-am saturat pana peste cap de minciuni si prostii referitoare la invatamantul profesional din Romania. Sa fie clar odata pentru toata lumea: madam Minciunescu a desfiintat invatamantul profesional in 2009 si eu l-am reinfiintat in 2012 prin Ordinul 3168/2012.

Toate modelele de succes functioneaza acum gratie acelui ordin (ex. scoala Kronstadt de la Brasov). De ce nu am facut-o mai repede? Simplu, pentru ca madam Minciunescu si alt geniu, Hardau, mi-au blocat legea educatiei pana in ianuarie 2011. Cand era prea tarziu sa introduc pentru anul scolar 2011-2012 invatamantul profesional. Ca sa vedeti dimensiunea dezastrului datele sunt aici: de la 60.000 de elevi la profesional in 2008-2009 la zero in epoca Minciunescu si la 30.000 acum.

Puteti spune ca sunt cat vreti de arogant, dar really, nu cred ca e nimic rau sa vorbesti despre lucrurile bune pe care le-ai facut si mizeriile facute de mafiotii care au distrus copiii Romaniei pentru beneficiul lor financiar", a scris Daniel Funeriu pe Facebook.

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel