Daniel Florea, sectorul 5. Contract cu Rosal, pentru salubrizare

Primarul Daniel Florea anunţă că Primăria Sectorului 5 a semnat un contract de salubrizare şi deszăpezire cu firma Rosal, acesta fiind valabil pentru toate străzile din cadrul unităţii administrativ-teritoriale.

'Astăzi am semnat primul contract de salubrizare din istoria Sectorului 5. Este un contract încheiat pe 100% dintre străzi cu firma Rosal. Până acum a existat un contract încheiat de Primăria Generală cu firma Romprest pe 70% dintre străzile din sector. De aceea a fost necesar să suplimentăm cu utilaje şi oameni de la societăţile aparţinând Primăriei Sectorului 5 şi cu toate acestea am fost la fel de nemulţumit ca şi dumneavoastră de modul în care s-a făcut curăţenia şi deszăpezirea pe raza sectorului', a anunţat primarul Sectorului 5, într-o înregistrare video pe contul său de Facebook.

El i-a rugat pe cetăţeni să îi aducă la cunoştinţă toate nemulţumirile pe care le au vizavi de modul în care este furnizat serviciul de salubrizare, adăugând că va monitoriza în mod direct acest aspect şi că va face tot ceea ce depinde de el pentru ca activităţile de curăţenie să se desfăşoare 'la superlativ'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel