EXCLUSIV  Daniel Florea, nou proiect la Răzoare. Chirieac: Un pic sunt înspăimântat

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a vorbit, în studioul DC News, despre un nou proiect imobiliar la Răzoare. Cu toate astea, analistul politic Bogdan Chirieac a tras un semnal de alarmă privind starea drumurilor din zonă. 

"Lângă Cotroceni, în zona Răzoare, vor fi mai mult de zece clădiri de birouri cu înălţimea între 20 şi 35 de etaje", a anunțat primarul Sectorului 5. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că, deşi proiectul este unul îndrăzneţ, pentru un adevărat succes este nevoie şi de şosele de calitate. 

"Presupun că este vorba despre terenul lui Adriean Videanu. Domnule primar, trebuie să recunosc, sunt un pic înspăimântat. Proiectul arată foarte frumos, clădiri de 35 de etaje, dar şoselele sunt tot aceleaşi", a spus Bogdan Chirieac. 

Primarul Florea se apără: S-a lucrat după ureche 

"Eu am acum următoarea abordare. Atunci când s-a făcut Bucureştiul şi în zona aceea sunt multe case vechi şi nişte cartiere destul de înghesuite, nu s-a avut în vedere faptul că fiecare familie va avea două trei maşini şi nu sunt locuri de parcare, că transportul în comun nu va fi o variantă pentru oameni. Nu avem posibilitatea reală de a face acele piste de biciclişti sau de trotinete pentru că nu există spaţii suficiente pe trotuar. Nu avem la nivelul Capitalei o evidenţă clară a terenurilor pe care le deţine primăria generală. S-a făcut administraţie nu în mod profesionist în Bucureşti, s-a făcut după ureche. Cei care au făcut administraţie au fost aleşi emoţional, pe un val", a mai declarat Daniel Florea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel