Daniel Dragomir, SRI, mandate supraveghere. Eugen Teodorovici: Am fost un GHIMPE, au turbat foarte mulți

Irina Constantin / 23 dec 2017 / 14:13

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir susține că au existat mandate de urmărire și ascultare pentru 80 de persoane din conducerea statului în perioada 4 iulie - 6 noiembrie 2014. Unul dintre cei ascultați este Eugen Teodorovici. 

”Probabil că o persoană care tot timpul a incomodat nu strică să fie acolo, cine știe, poate face o greșeală.” a comentat Eugen Teodorovici, la Antena 3, cu privire la mandatul SRI de supraveghere pe numele său. 

El amintește că a apărut foarte des în ziarele de cancan cu imagini din viața sa privată, lansând ipoteza că aparițiile sale au fost transmise către presa de acest profil. 

”Curios, totul a încetat când a plecat dl Ghiță din țară”, nevrând să dea mai multe detalii. ”Am fost un ghimpe și știu că de foarte multe ori s-a încercat schimbarea mea de la Fonduri Europene. Au turbat foarte mulți când au aflat că mă duc la Finanțe. Au încercat să mă schimbe mulți, oameni influenți”, a mai spus Eugen Teodorovici. El a adăugat că ”dacă Ghiță ar fi lăsat să vorbească, ar fi reforma clasei politice, reforma dură”. 

[citeste si]