Daniel Dragomir, SRI, mandate supraveghere. Eugen Teodorovici: Am fost un GHIMPE, au turbat foarte mulți

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir susține că au existat mandate de urmărire și ascultare pentru 80 de persoane din conducerea statului în perioada 4 iulie - 6 noiembrie 2014. Unul dintre cei ascultați este Eugen Teodorovici. 

”Probabil că o persoană care tot timpul a incomodat nu strică să fie acolo, cine știe, poate face o greșeală.” a comentat Eugen Teodorovici, la Antena 3, cu privire la mandatul SRI de supraveghere pe numele său. 

El amintește că a apărut foarte des în ziarele de cancan cu imagini din viața sa privată, lansând ipoteza că aparițiile sale au fost transmise către presa de acest profil. 

”Curios, totul a încetat când a plecat dl Ghiță din țară”, nevrând să dea mai multe detalii. ”Am fost un ghimpe și știu că de foarte multe ori s-a încercat schimbarea mea de la Fonduri Europene. Au turbat foarte mulți când au aflat că mă duc la Finanțe. Au încercat să mă schimbe mulți, oameni influenți”, a mai spus Eugen Teodorovici. El a adăugat că ”dacă Ghiță ar fi lăsat să vorbească, ar fi reforma clasei politice, reforma dură”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel