Daniel Constantin, poziționare față de Guvernul Grindeanu

Preşedintele PRO România, Daniel Constantin, a declarat miercuri că partidul său susţine Guvernul Grindeanu şi că nu ştie ce i se poate reproşa şefului Executivului, din moment ce problemele care au fost dezbătute - fondul suveran, codurile penale şi legea salarizării - sunt "în Parlament, nu sunt neapărat la Guvern". 

"Vom sprijini în continuare Guvernul Sorin Grindeanu. Eu, personal, cred foarte mult în bunele intenţii pe care domnia sa le are, dar nu vom ezita, atunci când va fi cazul, atunci când lucrurile nu vor merge bine, să tragem un semnal de alarmă. În acest registru, pentru că vorbim de premierul Sorin Grindeanu, sigur, mă întreb şi eu, ca şi coleg al domniei sale în Guvern, de ce această agitaţie în ultimul timp cu posibila schimbare a premierului? Sigur că sunt anumite suspiciuni pe care cred că toată lumea le are în minte, dar puţini le discută. Poate că la momentul respectiv vom discuta de ce există astăzi intenţia unora sau altora de schimbare chiar a premierului Sorin Grindeanu", a declarat Constantin, la şedinţa de constituire a Biroului Naţional Provizoriu al PRO România. 

Constantin a precizat că a votat legea salarizării, dar a apreciat că este o lege perfectibilă. 

"Şi noi am fost printre cei care au votat legea salarizării, chiar dacă şi acolo sunt anumite imperfecţiuni. Cu bune, cu rele, noi am votat 'pentru', pentru că credem că într-adevăr trebuie să îmbunătăţim nivelul salarial în ţara noastră, dar atragem atenţia că este o lege perfectibilă, o lege care vizavi de sustenabilitate trebuie să ne spună ministrul de finanţe, dar o lege faţă de care trebuie să ne raportăm pentru a o corecta în perioada următoare, acolo unde s-au înregistrat deficienţe", a afirmat preşedintele PRO România, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel