Daniel Chiţoiu: ALDE pregătește SURPRIZA pentru alegerile viitoare

Secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, a declarat miercuri, la Giurgiu, cu ocazia unei întâlniri festive cu liderii de partid din teritoriu, că îşi doreşte ca la viitoarele alegeri ALDE să devină prima formaţiune liberală din ţara noastră.

Organizaţia ALDE Giurgiu împarte locul întâi la nivel naţional în cadrul partidului cu organizaţia Prahova din punct de vedere al rezultatelor la alegerile locale şi parlamentare. Din punctul de vedere al evoluţiei politice a organizaţiei de la Giurgiu eu sper ca în alegerile din anii următori, 2019 şi 2020, ALDE Giurgiu să fie pe primul loc şi să fie ce a fost odată PNL Giurgiu pentru că marea majoritate, proveniţi din PNL Giurgiu. Noi ne dorim ca în 2019 şi în 2020, ALDE să devină prima formaţiune liberală din România. Eu îmi doresc ca dumneavoastră să înţelegeţi foarte bine care sunt principiile şi valorile acestui partid şi pentru ce ne luptăm noi pentru că noi, când am fost la guvernare, am guvernat pentru oameni, de aceea nu am avut oameni care să fie acuzaţi de corupţie în adevăratul sens al cuvântului, a spus Daniel Chiţoiu.

Preşedintele organizaţiei ALDE Giurgiu, Toma Petcu, ministru al Energiei, a declarat că îşi doreşte ca în 2020 bătălia politică să se ducă între ALDE şi PSD.

Acum un an de zile, cam în aceeaşi perioadă, discutam despre faptul că am reuşit să obţinem un post de parlamentar în judeţul Giurgiu şi că avem perspectiva guvernării şi stabileam ce putem să facem împreună. Era o echipă puţin mai mică decât astăzi şi vă promiteam atunci că uşor, uşor devenim a doua forţă politică şi reuşim să facem din ALDE un partid adevărat, structurat, serios, un partid cu rezultate şi vreau să cred că acest lucru se conturează. Este un obiectiv al meu şi al întregii echipe de conducere ca în 2020 bătălia electorală în judeţul Giurgiu să se facă între PSD şi ALDE sau între noi şi PSD, astfel încât să arătăm fără echivoc că în politică se poate (...). Vreau să fac tot posibilul, din dubla mea calitate de deputat şi ministru, ca anul 2018 să fie un an mai bun, un an cu dezvoltare şi prosperitate mai mare, a afirmat Toma Petcu.

La întâlnirea cu secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, au participat aproximativ două sute de membri de partid din toate localităţile judeţului Giurgiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel